Restaurant Day v rámci festivalu Jesnění

V září to bude pecka!

Další Restaurant Day se letos chystá na sobotu 18. září. Proběhne jako obvykle na náměstí Svobody, ale tentokrát bude trvat od desíti déle - až do 15h. Bude tedy připraveno i obědové menu a tak nebudete muset vařit!

Ale tohlavní je doprovodný program! Těšte se na nevšední divadelní představení srbského studenta divadelní režije Nikoly Isakoviče Neigraj sa za stolom. Od 11h si zatancujete nebo poslechnete pohodový swing se Swing Hills. Nikol a Dan ze Škárkovic statku chystají od 11.30 představení tzv. pickles - nakládané zeleniny, spolu s ochutnávkou. Michal a Bára Knotkovi z Vápenné připravují dílnu výroby kimchi. Začne v 12.30, ale bude nutné se na ni předem přihlásit, protože budou mít pomůcky a materiál jne pro 10 účastníků. Hlaste se na odkazu zde

Pripravena bude také tvořivá dílna pro děti s Lenkou Šafářovou, výstava kreseb Ephedrine Tess z Javorníku a pouliční muzicírování s Liborem Bobčíkem.

Restaurant Day proběhne v rámci multižánrového festivalu Jesnění - více o programu akce najdete na www.jesneni.cz a moc Vás na celou akci zveme a prosíme o pomoc s financováním akce na www.donio.cz/jesneni.